"I Dance!" - cursuri de dans contemporan organizate de Centrul National al Dansului Centrul National al Dansului organizeaza trei noi module de dans in luna noiembrie: modulul incepatori, condus de Andreea Novac, modulul intermediari, condus de Carmen Cotofana si modulul avansati, condus de Farid Fairuz. Modulele vor contine o serie de 6 intilniri ce se vor desfasura in perioada noiembrie - decembrie 2010.
Toamna aceasta, la Bucuresti, se numara benzile desenate Din 28 octombrie pana pe 21 noiembrie, la Galeria MNAC, in cladirea Teatrului National, se desfasoara Salonul European de Banda Desenata. Programul evenimentelor cuprinde expozitii, ateliere de creatie (de la serigrafie la webcomics), proiectii de filme, lansari de carte, intalniri cu artisti si editori si sesiuni de autografe. Un spatiu special amenajat va fi pus la dispozitia amatorilor dornici sa-si expuna propriile creatii in domeniul benzilor desenate.
VIDEO Cronica de concert: Enescu re-Imagined Usile inguste ale lojei 15 din Teatrul Odeon se inchid in urma mea. Patrund intr-o alveola de catifea purpurie, alaturi de doua femei straine care povestesc o patanie turistica in Ungaria. A fost ultimul loc liber gasit la spectacolul "Enescu re-Imagined". Totul e fix asa cum trebuie.
​Universtudent International Festival & Fringe Sibiu 2010 Studentii sunt asteptati la inceputul lunii iulie la Sibiu pentru cea de-a 5-a editie a Universtudent International Festival & Fringe 2010. Evenimentul este dedicat tuturor proiectelor initiate de tineri, dar mai ales de studenti.
​VIDEO Filmul despre Facebook, The Social Network, apare in toamna The Social Network, filmul care povesteste nasterea retelei de socializare Facebook, iese in cinematografe incepand cu luna octombrie 2010. Filmul are la baza cartea The Accidental Billionaire, iar subiectul se concentreaza pe primele 3 luni ale retelei Facebook.
Delta Music Fest 2010 cu Gojira, Blanoz, VRT, Bully Delta Music Fest revine in 2010 cu editia a 4-a a festivalului de muzica electronica, alaturi de Cosmin TRG, The Model, Gojira, Blanoz, VRT, Bully, DJ Limun, Victor M si Dragos Rusu.
Salonul de Fotografie Bucuresti: curs gratuit foto, Foto4ALL - expo cu vanzare, sedinte foto la Fototrend Salonul de Fotografie Bucuresti se deschide peste doar cateva zile, vineri, 11 iunie 2010, la The Ark-Bursa Marfurilor (Calea Rahovei colt cu Uranus). Evenimentul foto intra si in circuitul Noptii Albe a Galeriilor, intr-un weekend plin pentru bucuresteni – avem si Street Delivery pe Arthur Verona. Ce poti face in cele 3 zile ale salonului? Intre altele, poti urma un curs gratuit cu tema Estetica si Tehnologie.
Incepe Bienala Bucuresti 2010 A patra editie a Bienalei Bucuresti se deschide astazi cu o conferinta de presa sustinuta de curatorul evenimentului, Felix Vogel, din Germania, cu tema: Handlung. Despre producerea posibilitatilor. Vor sustine prelegeri teoreticieni de prestigiu precum Chantal Mouffe (politolog), Maria Muhle (filozof) ori Vasif Kortun (curator).
Chefest 2010: Student, elibereaza-te! In perioada 13-16 mai 2010, Chefest 2010 ofera in fiecare zi studentilor ocazia la relaxare, socializare si distractie - concert, petreceri, jocuri, concursuri si evenimente organizate in Bucuresti.
Serile Teatrului Studentesc 2010, cu tema Personajul la feminin Serile Teatrului Studentesc au ajuns la editia a XIII-a si se vor desfasura intre 3 si 5 mai la Teatrul Mic din Bucuresti. Tema din 2010 este "Personajul la feminin", iar primele doua zile vor fi destinate concursului.
Inventariaza fotografic Bucurestiul Vechi Iti place sa fotografiezi, iti place istoria, te pasioneaza Bucurestiul vechi si vrei sa participi la un proiect de mare anvergura? Asociatia Pro_Do_Mo si Asociatia Salvati Bucurestiul te invita la prima sedinta foto pe teren in cadrul proiectului "Inventarul Fotografic al Bucurestiului Vechi".
Cum se scriu proiectele de finantare pentru „Tineret in Actiune” Persoanele interesate sa scrie si sa depuna proiecte pentru finantare in cadrul programului european „Tineret in Actiune” sunt invitate sa participe la modulele de formare „Scrierea proiectelor in context Tineret in Actiune”. Sesiunile de formare sunt organizate de Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (ANPCDEFP), in perioada 3-7 februarie. Toate costurile sunt acoperite de organizatori, modulele fiind co-finantate de Comisia Europeana.
S-a dat startul celei de-a doua editii BizCamp 2009 Tabara de business pentru studenti si tineri profesionisti BizCamp are loc intre 11 si 12 noiembrie, la Hotelul Howard Johnson, intre orele 9.30 – 18.00. "Depaseste modelul clasic al conferintelor si targurilor de job-uri si descopera adevarata rampa de lansare catre o cariera de succes", indeamna organizatorii.
"3 zile" de teatru forum Nu este orice fel de teatru, ci teatru forum. Adica piesa de teatru propriu-zisa este un pretext pentru a ridica o problema si pentru ca cei prezenti sa schimbe idei, sa isi exprime parerile si sa se implice. Pentru ca acest lucru sa se intample, in teatrul forum cei care in prima faza sunt spectatori pot, dupa reprezentarea piesei, sa devina actori, luand locul personajelor pe care le-au vazut interpretand o anumita situatie.
CJI lanseaza o noua sesiune de cursuri Centrul pentru Jurnalism Independent anunta lansarea unei noi serii de cursuri, deschise jurnalistilor, studentilor la jurnalism sau la facultati cu specific apropiat.
Adrian Majuru - RECLAMA & COMERT: AFACERE SI COMPORTAMENT La scara istorica, formarea gusturilor si apoi manipularea lor s-a putut infaptui prin manevrarea abila a unor succesiuni de imagini la care, dincolo de imaginatie, trebuie pusa in valoare deplina investitia. Numele firmei devine renume prin armonizarea  fatadei cu un slogan comercial care trebuie sa capteze, sa convinga si sa fidelizeze cumparatorul.
I AM SPECIAL - spectacol de teatru comunitar si arta activa I AM SPECIAL este un spectacol de teatru comunitar si arta activa care va avea loc duminica, 19 iulie la ora 17 la Caminul Cultural Limanu din Constanta. Este un proiect Ofensiva Generozitatii si tangaProject cu sprijinul Administratiei Fondului Cultural National, Universitatii de Arta Teatrala si Cinematografica I.L. Caragiale Bucuresti, Ministerul Culturii, Cultelor si Patrimoniului National.
Scoala de vara British Council In lunile iulie si august British Council organizeaza Scoala de vara in limba engleza care va include: reciclarea, nutritia, incalzirea globala si ingrijirea animalelor de casa. Cursul va include si proiecte ce se vor finaliza cu scenete filmate, proiecte de stiinta, revista clasei sau un plan de afaceri.
LEAP cauta colaboratori si voluntari Link Education and Practice (LEAP) cauta colaboratori si voluntari pentru proiectele sale de educatie non-formala. Daca esti student si ai vrea sa vezi cum e sa realizezi proiecte de PR sau visezi sa lucrezi in cercetare, dar nu ai experienta, esti asteptat la un interviu cu membrii echipei. Proiectele lor  implica multa comunicare, studenti pasionati de grafica, de management si dezvoltare personala.
Internship 2009: Stagii de practica pentru tinerii absolventi www.StudentCV.ro va gazdui Programul National INTERNSHIP 2009 in perioada iunie – iulie. Aflat la a doua editie, programul isi propune inlesnirea participarii tinerilor la oportunitatile de stagii de practica in cele mai competitive domenii de activitate. Atractivitatea unui internship consta in insusirea si dezvoltarea unor abilitati profesionale aplicate, precum lucrul in echipa sau managementul de proiect, sansa de a castiga experienta profesionala reala si, la final, de a obtine un loc de munca permanent in domeniul de lucru ales.

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie