Finantari nerambursabile pentru proiecte editoriale Au mai ramas 16 zile pana la data limita de inscriere a proiectelor editoriale (carti si publicatii culturale) la concursul organizat de Administratia Fondului Cultural National. Purtatorul de cuvant al institutiei anunta ca, pana in acest moment, au fost depuse doar trei solicitari de finantare si ii roaga pe toti cei interesati sa nu astepte ultima zi pentru depunerea proiectelor.
Presa online: riscuri si responsabilitati - workshop la CJI, 12 iunie Centrul pentru Jurnalism Independent invita editorii de presa online, vineri, 12 iunie, intre orele 14.00 - 18.00, la un workshop cu tema "Presa online: riscuri si responsabilitati", sustinut de Georgiana Ilie, jurnalist freelance.
Laborator de educatie nonformala-Astazi e o zi buna pentru nonformal Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale organizeaza, in perioada 6-12 iulie, la Gura Portitei, prima editie a „Laboratorului de educatie nonformala”.
AIESEC Bucuresti: Felicia Filip, Sandra Pralong si Liviu Beris discuta cu tinerii Daca iti plac povestile de viata si vrei sa inveti din reusitele altor oameni, daca te-ai intrebat cine sunt Felicia Filip, Liviu Beris, Neculai Bancea, Cristian Mihailescu sau Sandra Pralong, poti participa la "Life Portraits" si sa stai fata in fata cu omul care te inspira.
Premiul mediteranean pentru jurnalism al Fundatiei Anna Lindh  A fost lansat Premiul mediteranean pentru jurnalism 2009 al Fundatiei Anna Lindh. Premiul mediteranean pentru jurnalism premiaza productiile jurnalistice exceptionale, care contribuie la deschiderea dialogului dintre culturi in regiunea euro-mediteraneana.
Concurs Erasmus EuroMedia la Viena Societatea Europeana pentru Educatie si Comunicare (ESEC) lanseaza editia 2009 a Erasmus EuroMedia Awards 2009. Premiile Erasmus EuroMedia se acorda pentru productii si programe media cu tema “Europa” (societate, cultura, valori). Sunt incurajate creatiile care care fac trimitere la trecut, analizeaza prezentul si ofera prespective pentru viitor.
Concurs european de scenarii NISI MASA 2009 Asociatia Culturala Control N organizeaza in perioada 15 aprilie – 31 iulie 2009 etapa nationala a Concursului de Scenarii NISI MASA. Concursul se desfasoara pentru al optulea an in Europa si este unul dintre cele mai cunoscute concursuri europene adresate pasionatilor de cinema.
Concursul de filme Europe@Home: Gandeste. Actioneaza. Schimba. Toti cetatenii UE cu varsta intre 15 si 28 de ani pana pe 15 iunie 2009 sunt invitati sa trimita un film de 60 de secunde pe tema: Schimbarea incepe acasa: crearea unui mediu mai bun.
Concurs international de pictura "Pamantul si oamenii" Concursul international pentru pictori tineri si copii, "Pamantul si oamenii: ieri, azi, maine" va avea loc in localitatea Lyakhovicy din Republica Belarus. La concurs se pot inscrie pictori cu varsta intre 4 si 24 ani, concursul desfasurandu-se pe categorii de varsta. Fiecare concurent poate trimite maxim trei lucrari, executate individual, in perioada 2008-2009.
Politehnica e folk: Chitaristii se aduna in fiecare joi, la Leu Ce fac studentii de la Electronica in fiecare joi seara? Nu, nu merg in Bamboo, sa-si etaleze curelele Cavali, si nici nu stau inchisi in camera ca soarecii de biblioteca. Daca esti un curios care deschide usa caminului Leu pe la miezul noptii si te astepti sa fie o liniste mormantala, te inseli. HotNews Student i-a vizitat pe urmatorii ingineri si a nimerit in mijlocul serii folk.
Petreceri de 1 mai la Mamaia si Vama Veche cu mult vibe electronic, house si dj celebri Ploaie de 1 mai, aglomeratie si mult asteptatele nopti albe. Daca ai fost unul din miile de oameni care au ales litoralul ca destinatie pentru week-end-ul trecut, cu siguranta le-ai bifat pe toate cele mai sus mentionate.
Petreceri de 1 mai la Mamaia si Vama Veche cu mult vibe electronic, house si dj celebri Ploaie de 1 mai, aglomeratie si mult asteptatele nopti albe. Daca ai fost unul din miile de oameni care au ales litoralul ca destinatie pentru week-end-ul trecut, cu siguranta le-ai bifat pe toate cele mai sus mentionate.
Competitia dedicata tinerilor jurnalisti europeni asteapta materiale Tinerii jurnalisti din presa scrisa si din radio mai au la dispozitie o luna pentru a-si inscrie materialele la competitia EU Journalists Awards. Aceasta competitie pan-europeana se adreseaza tuturor jurnalistilor din presa scrisa si radio din cele 27 de State Membre UE, statele candidate si statele potential candidate.
Inscrie-te in programul Tineri Antreprenori Junior Chamber International (JCI) Bucuresti, filiala locala a celei mai importante organizatii mondiale de tineri antreprenori si tineri manageri,  alaturi de Focus Consulting Co şi Work Management, deruleaza in luna mai si iunie cea de-a doua editie a programului de mentorat pentru viitori antreprenori. Inscrierile se pot face pana pe 3 mai pe site-ul www.tineriantreprenori.ro.
imPRINT 2.0: Concurs de printuri pentru promovarea lecturii in randul studentilor Pierdut artist: specie rara care iubeste grafica, designul si fotografia. Cuvantul advertising ii provoaca reactii neobisnuit de neasteptate, manifestate prin nevoia imperioasa de a desena. Viseaza vectorial si raspunde deseori la numele de „Art”. Daca te regasesti in aceasta descriere, poti participa la proba de printuri organizata de ADVICE Students pentru a promova lectura in randul studentilor.
Ce facem de 1 mai la mare Daca e zi libera, se stie: trebuie sa pleci din oras. Urmatoarea oprire: la mare, ca asa e traditia de 1 mai. Lume multa, o prognoza meteo destul de buna si foarte mult clubbing.
Concurs de fotografie 'Drink it up' Cum sa obtii din lapte un joc Nintendo Wii? Pur si simplu ia-ti camera de fotografiat si fa fotografii in care sa surprinzi cat de mult iti place laptele tie, familiei sau prietenilor tai. Lasa-ti imaginatia sa zburde si gandeste-te la toate metodele in care oamenii din jurul tau considera laptele, iaurtul, branza, laptele batut sau alte produse lactate ca facand parte dintr-o dieta echilibrata.
Fii fotograf in "Europa multiculturala" "Be our guest photographer!" este un proiect lunar organizat de Departamentul de Comunicare Web pentru site-ul Parlamentului European. In fiecare luna, proiectul este axat pe o tema de mare importanta pentru Uniunea Europeana. Inceputul si finalul proiectului vor fi anuntate printr-un articol special de pe site-ul PE.
Competitie europeana pe teme de sanatate Tinerii care au intre 15 si 25 de ani sunt invitati sa participe la aceasta competitie, trimitand un scurt mesaj, impreuna cu un desen, afis, o fotografie sau un filmulet in care isi exprima parerile despre chestiuni legate de sanatate, pe urmatoarele teme:
Scrie scenarii de teatru despre traficul de persoane si castiga 500 de euro Concursul consta in scriere de scenarii de teatru pe tema traficului de persoane.  Scenariul trebuie sa dureze maxim 15 minute la o citire cursiva cu voce tare. Fundatia Ratiu Romania deruleaza, in cadrul programului Angajament Social prin Arta, proiectul Anti-trafic online. Proiectul este o campanie de awareness despre traficului de persoane, facuta pe new and fresh media pentru tinerii intre 16 si 18 ani. Teatrul va fi folosit ca instrument de constientizare a acestei probleme.

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie