Concurs de video-reportaje Proiectul, intitulat „Europanorama”, consta in realizarea unor reportaje video pe diferite teme, reportaje ce vor difuzate in cadrul unui TV Show, pe un post de televiziune local din Marseille. TV Show va fi prezentat Comisiei Europene in cadrul unei vizite la Bruxelles. Implicate in acest proiect mai sunt si organizatia YAP din Cluj Napoca, organizatia Bildungsmarkt E.V. din Germania si organizatia Contact 2103 din Belgia.
Epson lansează concursul de fotografie „Pe locuri! Fiti gata! Print!” Epson, lider la nivel mondial in realizarea de produse inovatoare in domeniul imaginii – imprimante, proiectoare si LCD-uri, lanseaza, in perioada 15 aprilie-15 mai 2009, concursul de fotografie „Pe locuri! Fii gata! Print!”, adresat fotografilor profesionisti si pasionatilor de fotografie.
Inscrie-te in competitia "Top Talents" Daca esti student in an terminal sau ai maxim un an de experienta si esti adaptabil, bine pregatit profesional si ambitios, poti beneficia de sprijinul unor companii cu reputatie de  “angajator preferat”: Adobe, BCR, Colgate, BRD, Cosmote sau Kraft. Nu trebuie decat sa te inscrii in competitia "Top Talents", un proiect ce isi propune sa ii selecteze si sa ii ajute pe cei mai talentati 300 de tineri din Romania.
Internship in Olanda Centrul Tehnic pentru Agricultura si Cooperare Rurala (CTA), organizatie internationala cu sediul in Wageningen (Olanda), ofera un stagiu de practica de 6+6 luni in cadrul echipei ICT Innovation.
Akademics 2.1: Workshop-uri despre business, advertising, diplomatie si cultura Asociatia Studentilor Economisti din Romania (ASER) te invita in perioada 7-10 aprilie la o serie de Goldspeech-uri si Workshop-uri, totul prezentat intr-un ‘spectacol’ intitulat Akademics 2.1.
Concurs "Innovating Minds - Premiile Cehe pentru Tineri Europeni A fost lansata cea de a 2-a editie a concursului "Innovating Minds - Premiile Cehe pentru Tineri Europeni", care se adreseaza tinerilor cu varsta pana in 20 de ani din intreaga Europa.
Concursul Reporter European - editia de primavara 2009 Reprezentanta Comisiei Europene si Biroul de Informare al Parlamentului European in Romania anunta deschiderea concursului Reporter European – editia de primavara 2009.
Cursuri de organizare de evenimente la Event Academy Cei care vor sa se specializeze in organizare de evenimente pot participa la seminariile Event Academy. Cele patru seminarii au tematici diferite: evenimente de divertisment, de sport, de marketing sau targuri si vor fi sustinute de specialisti din domeniu.
Inscrie-te la festivalul national de arte pentru liceeni "Florian Pittis" Consiliul Elevilor Colegiul National „Gheorghe Lazar” in parteneriat cu Teatrul Lucia Sturdza Bulandra, organizeaza a doua editie a Festivalului national de arte pentru liceeni „FLORIAN PITTIS”, un concurs dedicat exclusiv trupelor de liceeni care iubesc teatrul si muzica.
“Stagii pe Bune” creeaza sisteme de stagiatura in facultati Programul “Stagii pe Bune” intra in al 5-lea an de existenta. Editia 2009 a luat startul pe 30 martie. “A 5-a editie a "Stagii pe Bune" se apropie mai mult ca niciodata de scopul pe care ni l-am propus de la inceput pentru acest program: crearea unor sisteme de stagiatura descentralizate in facultati, in functie de nevoile fiecareia dintre ele”, a declarat Bogdan Iordache, directorul proiectului.
VIDEO YouTube EDU ofera cursuri gratuite la universitati de top din intreaga lume Google a lansat astazi YouTube EDU, un portal educational care cuprinde cursuri, prelegeri, conferinte si evenimente postate de peste 100 de universitati si colegii prestigioase din intreaga lume, potrivit blogului YouTube.
Cum sa devii profesionist in comunicare - la Olimpiadele Comunicarii Incep inscrierile la cea de-a noua editie a Olimpiadelor Comunicarii – cea mai importanta competitie nationala pentru tinerii care vor o cariera in Advertising, Relatii Publice sau Comunicare Politica.
Seminarii internationale de vara la Jean Monnet Universitatea Roma Tor Vergata, impreuna cu Universitatea Siena, organizeaza, pe parcursul a trei saptamani, o serie de seminarii internationale, sub titlul "Integrating Europe in a changing world".
Concurs de fotografie pe Flickr WACC - World Association for Christian Communication a lansat concursul de fotografie 2009. Cea de-a 6-a editie se deruleaza pe Flickr.
Studentii la drept se intalnesc la „Bucharest International Students Model United Nations 2009” Studentii simuleaza activitatea Organizatiei Natiunilor Unite intr-o conferinta organizata cu sprijinul si sub patronajul MAE, intitulata Bucharest International Students Model United Nations (BISMUN 2009).
Se cauta viitorul Ambasador al primului Centru Gifted Education din Romania Daca ai pana in 18 ani si te consideri un foarte bun orator, vino s-o dovedesti. Concursul “Ambasadorul Centrului Gifted Education” te considera un participant ideal la aceasta competitie. Castigatorul va beneficia de un premiu in valoare de 100 de euro, un loc gratuit la Scoala internationala de Vara a Educatiei de Excelenta (Gifted Education Summer School 2009) de la Straja, Lupeni, va deveni totodata membru de excelenta al organizatiei, si va primi oficial titlul de Ambasador Onorific.
CJI lanseaza o noua sesiune de cursuri Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) anunta lansarea unei noi serii de cursuri, deschise jurnalistilor, studentilor la jurnalism sau la facultati cu specific apropiat.
Module de formare pentru “Scrierea proiectelor in context Tineret in Actiune" la Predeal Coordonatorii de proiecte, membrii ONG-urilor care activeaza in domeniul tineretului si reprezentantii institutiilor publice implicate in lucrul cu tinerii care sunt interesati sa scrie si sa depuna proiecte spre finantare in cadrul programului european „Tineret in Actiune” sunt invitati sa participe la modulele de formare “Scrierea proiectelor in context Tineret in Actiune”. Sesiunile de formare sunt organizate de Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (ANPCDEFP), in perioada 22-26 aprilie, la Predeal. Toate costurile sunt acoperite de organizatori, modulele fiind co-finantate de Comisia Europeana.
Junior Achievement Romania lanseaza 4 competitii pentru elevi si studenti Junior Achievement Romania lanseaza editia 2009 a competitiilor nationale si internationale pentru elevii si studentii care vor sa isi testeze abilitatile antreprenoriale, cunostintele economice si financiare, dar si interesul pentru problemele reale ale comunitatii. Castigatoriilor competitiilor li se vor acorda burse Junior Achiever in cadrul Galei Business Hall of Fame, 3 iunie 2009.
Eustory a lansat concursul Images of Change Eustory a lansat la 1 martie 2009 proiectul european "1989 - Images of change", o initiativa menita sa filtreze amintirile din sfera locala si privata cu privire la sfarsitul totalitarismului prin perspectiva critica a tinerilor europeni nascuti in anii schimbarii dintre 1980 si 1991.

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie