Experienta unui student care a incercat sa obtina o bursa Erasmus la Bonn "Cand eram in ultimul an de facultate la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj, anul academic 2007-2008, s-a afisat o lista cu locurile Erasmus disponibile pentru masterate" scrie Victor, fost student la Babes-Bolyai. "Era, printre altele, si un program la Bonn, cu finantare pentru un an, chiar pe domeniul care ma interesa. Eu vizam pe termen lung o cariera academica, asa ca m-am inscris la selectie. In general, se stie ca un program Erasmus deschide unui student destul de multe usi si ofera diverse posibilitati ulterioare in tara respectiva, si scopul meu era, eventual, sa raman acolo."
„Bine ca in Bucuresti inchid strazi pentru ziua lor nationala si ei aici n-au auzit de Romania” Cinci romani, tot atati bulgari si peste 20 de taiwanezi s-au straduit sa se integreze in peisajul american in acest sfarsit de saptamana. Au plecat cu totii de acasa, in cautarea independentei, incercand sa traiasca Visul American.
Jurnal de pe frontul... academic Publicam un articol despre experienta de studiu in strainatate a unui student roman, in Madrid, unde a urmat un MBA la IE Business School: una din primele 10-15 institutii de invatamant de profil economic la nivel international si una din primele patru in Europa. Primii pasi, primele impresii, interactiunea cu colegii de curs si cei de palier, utilitatea acestui MBA... si multe altele in textul urmator.

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie