Se cauta experti nationali detasati la Comisia Europeana Comisia Europeana scoate la concurs 29 de posturi de experti nationali detasati, posturi disponibile in diferite directii generale ale Comisiei. Termenul limita de depunere a candidaturilor este 15 decembrie 2010.
Dream Foundation cauta consilier Dream Foundation recruteaza tineri pentru un post de consilier. Dream Foundation este o organizatie non-guvernamentala cu sedii in 17 state ale lumii care ajuta si consiliaza tinerii sa mearga la studii in strainatate. Termen limita pentru aplicatie: 24 octombrie 2010.
Angajatori de Top: Se cauta tineri cu experienta in IT si telecomunicatii, vorbitori de norvegiana, olandeza sau araba Targul Angajatori de Top va avea loc pe 22 si 23 octombrie, la Sala Palatului. Cele mai multe sanse de angajare le au cei care au studii sau experienta in domenii precum IT si telecomunicatii, contabilitate, finante si banci, client service, vanzari sau inginerie.
Scientific American Mind Romania angajeaza cercetatori stiintifici Scientific American Mind Romania, impreuna cu Centrul de Resurse si Teste Psihologice, scoate la concurs 2 posturi de psiholog - asistent cercetare pentru "Consciousness Quotient Research Center" si 3 posturi de cercetatori asociati - psihologi si medici.
Asociatia Societatea Pentru Psihologie recruteaza In perioada 4-22 octombrie 2010, Asociatia Societatea Pentru Psihologie desfasoara o campanie de recrutari pentru toti studentii interesati. Recrutarea se va incheia printr-o prezentare oficiala a Asociatiei, desfasurata in cadrul unei intalniri deschise intre Consiliul Director si toti cei interesati in data de 22 octombrie, la orele 20, in amfiteatrul DIV al Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi.
Aproape 3 000 de joburi la Bursa locurilor de munca pentru absolventi Aproape 3.000 de joburi sunt oferite la o noua editie a Bursei locurilor de munca destinata absolventilor, care va avea loc vineri, 24 septembrie, in Foaierul Palatului National al Copiilor din Capitala, potrivit Agerpres.
Cum poate absorbi piata muncii cei peste 200.000 de absolventi de universitati? Universitatile produc anual peste 200.000 de absolventi, insa in cazul multor specializari, numarul locurilor disponibile in facultati nu are nicio legatura cu cerintele de pe piata muncii. Astfel, cum pot angajatorii absorbi anual peste 20.000 de tineri juristi, peste 4.000 de tineri care termina artele, sau peste 5.000 de matematicieni?
​Internship platit la ​Centrul European pentru Drepturile Romilor din Budapesta Centrul European pentru Drepturile Romilor din Budapesta ofera unui tanar jurist din tarile Consiliului Europei un stagiu de practica de doi ani, in Budapesta. Sunt incurajati sa se inscrie, in mod special, candidatii de etnie roma.
British Council cauta interni ​British Council Bucuresti cauta interni pentru a lucra cu profesorii si colegii de la Centrul de Limba Engleza. Programul de internship ofera ocazia tinerilor de a-si exersa si imbunatati cunostintele de limba engleza si de a dobandi experienta in lucrul cu clientii.
Cati romani au un al doilea job? O comparatie Romania versus alte tari In SUA, peste sapte milioane de americani au un second-job, in Australia numarul celor cu doua sau mai multe joburi ajunge la 650.000, iar in tarile nordice, acolo unde nivelul de trai este printre cele mai ridicate din lume, numarul cetatenilor care aleg sa isi suplimenteze veniturile este foarte mare. In Uniunea Europeana, peste 8 milioane de persoane au cel putin doua surse de venit.
Cum sa-ti incepi cariera in 2010 daca esti student sau absolvent? Daca 2010 e anul in care vrei sa iti incepi drumul in cariera aleasa, atunci sigur ai observat ca piata locurilor de munca ofera un numar destul de redus de optiuni pe care le poti lua in considerare. Acest lucru inseamna ca trebuie sa depui un efort suplimentar sa redactezi un CV competitiv, dar si sa aloci timp considerabil pentru identificarea ofertelor adecvate pregatirii tale.
Targul International al Absolventilor, editia  2010, la final Prima editie a Targului International al Absolventilor 2010, desfasurata in zilele de 7 si 8 mai, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, a atras peste 10.000 de tineri dornici sa se informeze despre posibilitatile de continuare a  studiilor, de participare la un program de internship sau de gasire a unui loc de munca, precum si de dezvoltare a unei afaceri proprii.
Unde sa ai un CV beton pe care sa-l vada mii de angajatori? Pentru majoritatea dintre noi, vremea in care cumparam lunea ziare pentru a citi pe nerasuflate anunturile de angajare a apus. Ne-am indreptat catre site-urile de job-uri pentru a da o vizibilitate maxima CV-ului nostru. In plina criza economica, CampusNews a facut o evaluare a catorva site-uri cu locuri de munca, dintre cele generaliste, cat si site-uri de job-uri destinate studentilor ori absolventilor. Ramane sa decizi daca iti faci/ actualizezi CV-ul pe cat mai multe site-uri ori te concentrezi pe unul important.
Targul International al Absolventilor, 2010 P​rima editie a Targului International al Absolventilor 2010, organizat de Junior Achievement Romania cu scopul integrarii profesionale a tinerilor absolventi, isi deschide portile in Bucuresti, la Palatul Parlamentului, Sala Unirii, in perioada 7- 8 mai.
Brain Jobs, ​portal nou de joburi pentru studenti Uniunea Nationala a Studentilor din Romania a lansat ​Brain Jobs, portal de job-uri pentru studentii facultatilor de stat si pentru absolventii acestora. Portalul este gratuit atat pentru aplicanti, cat si pentru angajatori. CampusNews a discutat cu Ionut Poenaru, presedintele UNSR, despre Brain Jobs.
Locul meu pe piata muncii - 4 zile de workshop-uri de consiliere vocationala si branding personal Studentii Facultatilor de Matematica si Informatica, Litere si Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti vor avea ocazia, incepand de miercuri, 21 aprilie 2010, sa interactioneze cu specialisti in ego-marketing, HR si in legislatia muncii, in cadrul primelor sesiuni de informare si de consiliere profesionala organizate la Bucuresti.
Angajatori de TOP 2010 - Topul domeniilor cu numarul cel mai mare de joburi Targul de joburi Angajatori de TOP se deschide vineri, 23 aprilie 2010. Evenimentul se adreseaza celor care sunt in cautarea de oportunitati de cariera. Angajatori de TOP se desfasoara vineri si sambata, in intervalul 10.00 – 18.00 (vinerea) si 10.00 – 17.00 (sambata). Intrarea se face pe baza preinregistrarii pe portalul www.hipo.ro.
Cursuri de limba engleza la British Council Inscrie-te la un curs de engleza in trimestrul de primavara.  In perioada 20 - 24 aprilie British Council va organiza teste de nivel (doar cu rezervare anterioara pe site-ul British Council) si inscrieri la cursurile de limba engleza organizate de Centrul nostru de Limba Engleza din Bucuresti.
British Council Bucuresti cauta coordonator pentru examene Centrul British Council din Bucuresti cauta o persoana organizata, careia ii place sa lucreze cu publicul si care doreste sa desfasoare activitatea de organizare a unei game largi de examene britanice intr-un mediu profesionist.
Targul de Joburi online: Ericsson, HP, Microsoft, Romtelecom si ING recruteaza tineri Daca esti inca student sau proaspat absolvent, in cautarea unui job, poti sa incerci si la Targul de Joburi. Companii ca Ericsson, GSK, HP,  Microsoft, P&G, Oracle, BCR si Adobe angajeaza pe durata verii, Romtelecom si ING ofera internship-uri si, tot aici, gasesti si oferta de programe de master a universitatilor.

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie