​​FOTOGALERIE Primul roman care a participat la maratonul Polului Nord a terminat si maratonul de la Sydney

de Redactia CampusNews

Vineri, 13 august 2010, 15:40   

Print YM E-mail Mai mare| Mai mic Comentarii

FOTOGALERIE: Andrei Rosu la maratonul de la Sydney
Andrei Rosu, singurul roman care a alergat in maratonul de la Polul Nord, s-a clasat pe locul 3 la categoria lui de varsta in maratonul Australiei. A alergat 43 de km si a reusit sa termine maratonul in mai putin de 4 ore.

"Festivitatea de premiere a adus si niste cifre: 178 de participanti din 11 tari - Australia, Noua Zeelanda, Japonia, India, Canada, SUA, Germania, Luxemburg, Danemarca, Romania si Ungaria, din care 82 barbati si 96 femei (o proportie mai rar intalnita la maratoane, unde de regula predomina alergatorii de sex masculin)", scrie Andrei pe blogul lui.

Dupa maratonul de la Polul Nord, Andrei Rosu si-a propus sa participe la inca 7 astfel de competitii. "Au mai ramas 6. Urmeaza Istanbul in octombrie, Antarctica in decembrie si cele 4 competitii din 2011. Ma bucur ca nu am prea mult timp de repaus intre maratoane; in acest fel ma asigur ca nu ies din forma si nici nu exista sansa de a ma ‘culca pe o ureche’", spune Andrei Rosu.


VIDEO Primul roman la maratonul de la Polul Nord: "Mie imi place foarte tare sa calatoresc, maratonul in sine e un pretext"

Cum este sa iei parte la maratonul de la Polul Nord? Cat de dificil este si ce presupune pregatirea pentru aceasta cursa? Andrei Rosu, singurul roman care a participat la maratonul de la Polul Nord, a discutat online cu cititorii
Citeste mai multe despre     |   |   | 

  
1239 vizualizari
 • 0 (0 voturi)    
  Record maraton (Vineri, 13 august 2010, 22:44)

  alergatoru [anonim]

  In timp ce presa il lauda pe Dl Rosu, si prezenta cele 2 (doua) maratoane la care a participat ca pe o mare performanta, un roman cvasi-anonim (Ilie Victor) a bifat deja 101 maratone pe toate continentele lumii. Poate ca ar fi corect sa se vorbeasca si despre adevaratele performante ca sa nu-si faca lumea o impresie gresita.
 • 0 (0 voturi)    
  cancer (Marţi, 15 martie 2011, 9:08)

  pascu gabriel [anonim]

  Sunt inginer fizician si am o teorie despre geneza si tratamentul cancerului ( http://www.scribd.com/jfkusa ). Exista foarte multe argumente ca tratamentul este bun. Asi dori sa-l contactez pe Andrei Rosu (m-ar interesa o adresa de mail) in ideea ca informatiile cuprinse in aceasta teorie ii pot fi folositoare in pregatirea fizica necesara si , deasemenea, daca crede de cuviinta, ar putea deveni un promotor al metodelor respective.


TOP5

Ultimele
stiri
  Nu există niciun articol deocamdată în această categorie

FORUM

Ultimele
discutii