Inventariaza fotografic Bucurestiul Vechi Iti place sa fotografiezi, iti place istoria, te pasioneaza Bucurestiul vechi si vrei sa participi la un proiect de mare anvergura? Asociatia Pro_Do_Mo si Asociatia Salvati Bucurestiul te invita la prima sedinta foto pe teren in cadrul proiectului "Inventarul Fotografic al Bucurestiului Vechi".
Cum se scriu proiectele de finantare pentru „Tineret in Actiune” Persoanele interesate sa scrie si sa depuna proiecte pentru finantare in cadrul programului european „Tineret in Actiune” sunt invitate sa participe la modulele de formare „Scrierea proiectelor in context Tineret in Actiune”. Sesiunile de formare sunt organizate de Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (ANPCDEFP), in perioada 3-7 februarie. Toate costurile sunt acoperite de organizatori, modulele fiind co-finantate de Comisia Europeana.
S-a dat startul celei de-a doua editii BizCamp 2009 Tabara de business pentru studenti si tineri profesionisti BizCamp are loc intre 11 si 12 noiembrie, la Hotelul Howard Johnson, intre orele 9.30 – 18.00. "Depaseste modelul clasic al conferintelor si targurilor de job-uri si descopera adevarata rampa de lansare catre o cariera de succes", indeamna organizatorii.
"3 zile" de teatru forum Nu este orice fel de teatru, ci teatru forum. Adica piesa de teatru propriu-zisa este un pretext pentru a ridica o problema si pentru ca cei prezenti sa schimbe idei, sa isi exprime parerile si sa se implice. Pentru ca acest lucru sa se intample, in teatrul forum cei care in prima faza sunt spectatori pot, dupa reprezentarea piesei, sa devina actori, luand locul personajelor pe care le-au vazut interpretand o anumita situatie.
CJI lanseaza o noua sesiune de cursuri Centrul pentru Jurnalism Independent anunta lansarea unei noi serii de cursuri, deschise jurnalistilor, studentilor la jurnalism sau la facultati cu specific apropiat.
Adrian Majuru - RECLAMA & COMERT: AFACERE SI COMPORTAMENT La scara istorica, formarea gusturilor si apoi manipularea lor s-a putut infaptui prin manevrarea abila a unor succesiuni de imagini la care, dincolo de imaginatie, trebuie pusa in valoare deplina investitia. Numele firmei devine renume prin armonizarea  fatadei cu un slogan comercial care trebuie sa capteze, sa convinga si sa fidelizeze cumparatorul.
I AM SPECIAL - spectacol de teatru comunitar si arta activa I AM SPECIAL este un spectacol de teatru comunitar si arta activa care va avea loc duminica, 19 iulie la ora 17 la Caminul Cultural Limanu din Constanta. Este un proiect Ofensiva Generozitatii si tangaProject cu sprijinul Administratiei Fondului Cultural National, Universitatii de Arta Teatrala si Cinematografica I.L. Caragiale Bucuresti, Ministerul Culturii, Cultelor si Patrimoniului National.
Scoala de vara British Council In lunile iulie si august British Council organizeaza Scoala de vara in limba engleza care va include: reciclarea, nutritia, incalzirea globala si ingrijirea animalelor de casa. Cursul va include si proiecte ce se vor finaliza cu scenete filmate, proiecte de stiinta, revista clasei sau un plan de afaceri.
LEAP cauta colaboratori si voluntari Link Education and Practice (LEAP) cauta colaboratori si voluntari pentru proiectele sale de educatie non-formala. Daca esti student si ai vrea sa vezi cum e sa realizezi proiecte de PR sau visezi sa lucrezi in cercetare, dar nu ai experienta, esti asteptat la un interviu cu membrii echipei. Proiectele lor  implica multa comunicare, studenti pasionati de grafica, de management si dezvoltare personala.
Internship 2009: Stagii de practica pentru tinerii absolventi www.StudentCV.ro va gazdui Programul National INTERNSHIP 2009 in perioada iunie – iulie. Aflat la a doua editie, programul isi propune inlesnirea participarii tinerilor la oportunitatile de stagii de practica in cele mai competitive domenii de activitate. Atractivitatea unui internship consta in insusirea si dezvoltarea unor abilitati profesionale aplicate, precum lucrul in echipa sau managementul de proiect, sansa de a castiga experienta profesionala reala si, la final, de a obtine un loc de munca permanent in domeniul de lucru ales.
Finantari nerambursabile pentru proiecte editoriale Au mai ramas 16 zile pana la data limita de inscriere a proiectelor editoriale (carti si publicatii culturale) la concursul organizat de Administratia Fondului Cultural National. Purtatorul de cuvant al institutiei anunta ca, pana in acest moment, au fost depuse doar trei solicitari de finantare si ii roaga pe toti cei interesati sa nu astepte ultima zi pentru depunerea proiectelor.
Presa online: riscuri si responsabilitati - workshop la CJI, 12 iunie Centrul pentru Jurnalism Independent invita editorii de presa online, vineri, 12 iunie, intre orele 14.00 - 18.00, la un workshop cu tema "Presa online: riscuri si responsabilitati", sustinut de Georgiana Ilie, jurnalist freelance.
Laborator de educatie nonformala-Astazi e o zi buna pentru nonformal Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale organizeaza, in perioada 6-12 iulie, la Gura Portitei, prima editie a „Laboratorului de educatie nonformala”.
AIESEC Bucuresti: Felicia Filip, Sandra Pralong si Liviu Beris discuta cu tinerii Daca iti plac povestile de viata si vrei sa inveti din reusitele altor oameni, daca te-ai intrebat cine sunt Felicia Filip, Liviu Beris, Neculai Bancea, Cristian Mihailescu sau Sandra Pralong, poti participa la "Life Portraits" si sa stai fata in fata cu omul care te inspira.
Premiul mediteranean pentru jurnalism al Fundatiei Anna Lindh  A fost lansat Premiul mediteranean pentru jurnalism 2009 al Fundatiei Anna Lindh. Premiul mediteranean pentru jurnalism premiaza productiile jurnalistice exceptionale, care contribuie la deschiderea dialogului dintre culturi in regiunea euro-mediteraneana.
Concurs Erasmus EuroMedia la Viena Societatea Europeana pentru Educatie si Comunicare (ESEC) lanseaza editia 2009 a Erasmus EuroMedia Awards 2009. Premiile Erasmus EuroMedia se acorda pentru productii si programe media cu tema “Europa” (societate, cultura, valori). Sunt incurajate creatiile care care fac trimitere la trecut, analizeaza prezentul si ofera prespective pentru viitor.
Concurs european de scenarii NISI MASA 2009 Asociatia Culturala Control N organizeaza in perioada 15 aprilie – 31 iulie 2009 etapa nationala a Concursului de Scenarii NISI MASA. Concursul se desfasoara pentru al optulea an in Europa si este unul dintre cele mai cunoscute concursuri europene adresate pasionatilor de cinema.
Concursul de filme Europe@Home: Gandeste. Actioneaza. Schimba. Toti cetatenii UE cu varsta intre 15 si 28 de ani pana pe 15 iunie 2009 sunt invitati sa trimita un film de 60 de secunde pe tema: Schimbarea incepe acasa: crearea unui mediu mai bun.
Concurs international de pictura "Pamantul si oamenii" Concursul international pentru pictori tineri si copii, "Pamantul si oamenii: ieri, azi, maine" va avea loc in localitatea Lyakhovicy din Republica Belarus. La concurs se pot inscrie pictori cu varsta intre 4 si 24 ani, concursul desfasurandu-se pe categorii de varsta. Fiecare concurent poate trimite maxim trei lucrari, executate individual, in perioada 2008-2009.
Politehnica e folk: Chitaristii se aduna in fiecare joi, la Leu Ce fac studentii de la Electronica in fiecare joi seara? Nu, nu merg in Bamboo, sa-si etaleze curelele Cavali, si nici nu stau inchisi in camera ca soarecii de biblioteca. Daca esti un curios care deschide usa caminului Leu pe la miezul noptii si te astepti sa fie o liniste mormantala, te inseli. HotNews Student i-a vizitat pe urmatorii ingineri si a nimerit in mijlocul serii folk.
VIDEO
Niciun videoclip
FOTO
Nicio imagine

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie