Petreceri de 1 mai la Mamaia si Vama Veche cu mult vibe electronic, house si dj celebri Ploaie de 1 mai, aglomeratie si mult asteptatele nopti albe. Daca ai fost unul din miile de oameni care au ales litoralul ca destinatie pentru week-end-ul trecut, cu siguranta le-ai bifat pe toate cele mai sus mentionate.
Petreceri de 1 mai la Mamaia si Vama Veche cu mult vibe electronic, house si dj celebri Ploaie de 1 mai, aglomeratie si mult asteptatele nopti albe. Daca ai fost unul din miile de oameni care au ales litoralul ca destinatie pentru week-end-ul trecut, cu siguranta le-ai bifat pe toate cele mai sus mentionate.
Competitia dedicata tinerilor jurnalisti europeni asteapta materiale Tinerii jurnalisti din presa scrisa si din radio mai au la dispozitie o luna pentru a-si inscrie materialele la competitia EU Journalists Awards. Aceasta competitie pan-europeana se adreseaza tuturor jurnalistilor din presa scrisa si radio din cele 27 de State Membre UE, statele candidate si statele potential candidate.
Inscrie-te in programul Tineri Antreprenori Junior Chamber International (JCI) Bucuresti, filiala locala a celei mai importante organizatii mondiale de tineri antreprenori si tineri manageri,  alaturi de Focus Consulting Co şi Work Management, deruleaza in luna mai si iunie cea de-a doua editie a programului de mentorat pentru viitori antreprenori. Inscrierile se pot face pana pe 3 mai pe site-ul www.tineriantreprenori.ro.
imPRINT 2.0: Concurs de printuri pentru promovarea lecturii in randul studentilor Pierdut artist: specie rara care iubeste grafica, designul si fotografia. Cuvantul advertising ii provoaca reactii neobisnuit de neasteptate, manifestate prin nevoia imperioasa de a desena. Viseaza vectorial si raspunde deseori la numele de „Art”. Daca te regasesti in aceasta descriere, poti participa la proba de printuri organizata de ADVICE Students pentru a promova lectura in randul studentilor.
Ce facem de 1 mai la mare Daca e zi libera, se stie: trebuie sa pleci din oras. Urmatoarea oprire: la mare, ca asa e traditia de 1 mai. Lume multa, o prognoza meteo destul de buna si foarte mult clubbing.
Concurs de fotografie 'Drink it up' Cum sa obtii din lapte un joc Nintendo Wii? Pur si simplu ia-ti camera de fotografiat si fa fotografii in care sa surprinzi cat de mult iti place laptele tie, familiei sau prietenilor tai. Lasa-ti imaginatia sa zburde si gandeste-te la toate metodele in care oamenii din jurul tau considera laptele, iaurtul, branza, laptele batut sau alte produse lactate ca facand parte dintr-o dieta echilibrata.
Fii fotograf in "Europa multiculturala" "Be our guest photographer!" este un proiect lunar organizat de Departamentul de Comunicare Web pentru site-ul Parlamentului European. In fiecare luna, proiectul este axat pe o tema de mare importanta pentru Uniunea Europeana. Inceputul si finalul proiectului vor fi anuntate printr-un articol special de pe site-ul PE.
Competitie europeana pe teme de sanatate Tinerii care au intre 15 si 25 de ani sunt invitati sa participe la aceasta competitie, trimitand un scurt mesaj, impreuna cu un desen, afis, o fotografie sau un filmulet in care isi exprima parerile despre chestiuni legate de sanatate, pe urmatoarele teme:
Scrie scenarii de teatru despre traficul de persoane si castiga 500 de euro Concursul consta in scriere de scenarii de teatru pe tema traficului de persoane.  Scenariul trebuie sa dureze maxim 15 minute la o citire cursiva cu voce tare. Fundatia Ratiu Romania deruleaza, in cadrul programului Angajament Social prin Arta, proiectul Anti-trafic online. Proiectul este o campanie de awareness despre traficului de persoane, facuta pe new and fresh media pentru tinerii intre 16 si 18 ani. Teatrul va fi folosit ca instrument de constientizare a acestei probleme.
Concurs de video-reportaje Proiectul, intitulat „Europanorama”, consta in realizarea unor reportaje video pe diferite teme, reportaje ce vor difuzate in cadrul unui TV Show, pe un post de televiziune local din Marseille. TV Show va fi prezentat Comisiei Europene in cadrul unei vizite la Bruxelles. Implicate in acest proiect mai sunt si organizatia YAP din Cluj Napoca, organizatia Bildungsmarkt E.V. din Germania si organizatia Contact 2103 din Belgia.
Epson lansează concursul de fotografie „Pe locuri! Fiti gata! Print!” Epson, lider la nivel mondial in realizarea de produse inovatoare in domeniul imaginii – imprimante, proiectoare si LCD-uri, lanseaza, in perioada 15 aprilie-15 mai 2009, concursul de fotografie „Pe locuri! Fii gata! Print!”, adresat fotografilor profesionisti si pasionatilor de fotografie.
Inscrie-te in competitia "Top Talents" Daca esti student in an terminal sau ai maxim un an de experienta si esti adaptabil, bine pregatit profesional si ambitios, poti beneficia de sprijinul unor companii cu reputatie de  “angajator preferat”: Adobe, BCR, Colgate, BRD, Cosmote sau Kraft. Nu trebuie decat sa te inscrii in competitia "Top Talents", un proiect ce isi propune sa ii selecteze si sa ii ajute pe cei mai talentati 300 de tineri din Romania.
Internship in Olanda Centrul Tehnic pentru Agricultura si Cooperare Rurala (CTA), organizatie internationala cu sediul in Wageningen (Olanda), ofera un stagiu de practica de 6+6 luni in cadrul echipei ICT Innovation.
Akademics 2.1: Workshop-uri despre business, advertising, diplomatie si cultura Asociatia Studentilor Economisti din Romania (ASER) te invita in perioada 7-10 aprilie la o serie de Goldspeech-uri si Workshop-uri, totul prezentat intr-un ‘spectacol’ intitulat Akademics 2.1.
Concurs "Innovating Minds - Premiile Cehe pentru Tineri Europeni A fost lansata cea de a 2-a editie a concursului "Innovating Minds - Premiile Cehe pentru Tineri Europeni", care se adreseaza tinerilor cu varsta pana in 20 de ani din intreaga Europa.
Concursul Reporter European - editia de primavara 2009 Reprezentanta Comisiei Europene si Biroul de Informare al Parlamentului European in Romania anunta deschiderea concursului Reporter European – editia de primavara 2009.
Cursuri de organizare de evenimente la Event Academy Cei care vor sa se specializeze in organizare de evenimente pot participa la seminariile Event Academy. Cele patru seminarii au tematici diferite: evenimente de divertisment, de sport, de marketing sau targuri si vor fi sustinute de specialisti din domeniu.
Inscrie-te la festivalul national de arte pentru liceeni "Florian Pittis" Consiliul Elevilor Colegiul National „Gheorghe Lazar” in parteneriat cu Teatrul Lucia Sturdza Bulandra, organizeaza a doua editie a Festivalului national de arte pentru liceeni „FLORIAN PITTIS”, un concurs dedicat exclusiv trupelor de liceeni care iubesc teatrul si muzica.
“Stagii pe Bune” creeaza sisteme de stagiatura in facultati Programul “Stagii pe Bune” intra in al 5-lea an de existenta. Editia 2009 a luat startul pe 30 martie. “A 5-a editie a "Stagii pe Bune" se apropie mai mult ca niciodata de scopul pe care ni l-am propus de la inceput pentru acest program: crearea unor sisteme de stagiatura descentralizate in facultati, in functie de nevoile fiecareia dintre ele”, a declarat Bogdan Iordache, directorul proiectului.
VIDEO
Niciun videoclip
FOTO
Nicio imagine

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie