VIDEO YouTube EDU ofera cursuri gratuite la universitati de top din intreaga lume Google a lansat astazi YouTube EDU, un portal educational care cuprinde cursuri, prelegeri, conferinte si evenimente postate de peste 100 de universitati si colegii prestigioase din intreaga lume, potrivit blogului YouTube.
Cum sa devii profesionist in comunicare - la Olimpiadele Comunicarii Incep inscrierile la cea de-a noua editie a Olimpiadelor Comunicarii – cea mai importanta competitie nationala pentru tinerii care vor o cariera in Advertising, Relatii Publice sau Comunicare Politica.
Seminarii internationale de vara la Jean Monnet Universitatea Roma Tor Vergata, impreuna cu Universitatea Siena, organizeaza, pe parcursul a trei saptamani, o serie de seminarii internationale, sub titlul "Integrating Europe in a changing world".
Concurs de fotografie pe Flickr WACC - World Association for Christian Communication a lansat concursul de fotografie 2009. Cea de-a 6-a editie se deruleaza pe Flickr.
Studentii la drept se intalnesc la „Bucharest International Students Model United Nations 2009” Studentii simuleaza activitatea Organizatiei Natiunilor Unite intr-o conferinta organizata cu sprijinul si sub patronajul MAE, intitulata Bucharest International Students Model United Nations (BISMUN 2009).
Se cauta viitorul Ambasador al primului Centru Gifted Education din Romania Daca ai pana in 18 ani si te consideri un foarte bun orator, vino s-o dovedesti. Concursul “Ambasadorul Centrului Gifted Education” te considera un participant ideal la aceasta competitie. Castigatorul va beneficia de un premiu in valoare de 100 de euro, un loc gratuit la Scoala internationala de Vara a Educatiei de Excelenta (Gifted Education Summer School 2009) de la Straja, Lupeni, va deveni totodata membru de excelenta al organizatiei, si va primi oficial titlul de Ambasador Onorific.
CJI lanseaza o noua sesiune de cursuri Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) anunta lansarea unei noi serii de cursuri, deschise jurnalistilor, studentilor la jurnalism sau la facultati cu specific apropiat.
Module de formare pentru “Scrierea proiectelor in context Tineret in Actiune" la Predeal Coordonatorii de proiecte, membrii ONG-urilor care activeaza in domeniul tineretului si reprezentantii institutiilor publice implicate in lucrul cu tinerii care sunt interesati sa scrie si sa depuna proiecte spre finantare in cadrul programului european „Tineret in Actiune” sunt invitati sa participe la modulele de formare “Scrierea proiectelor in context Tineret in Actiune”. Sesiunile de formare sunt organizate de Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (ANPCDEFP), in perioada 22-26 aprilie, la Predeal. Toate costurile sunt acoperite de organizatori, modulele fiind co-finantate de Comisia Europeana.
Junior Achievement Romania lanseaza 4 competitii pentru elevi si studenti Junior Achievement Romania lanseaza editia 2009 a competitiilor nationale si internationale pentru elevii si studentii care vor sa isi testeze abilitatile antreprenoriale, cunostintele economice si financiare, dar si interesul pentru problemele reale ale comunitatii. Castigatoriilor competitiilor li se vor acorda burse Junior Achiever in cadrul Galei Business Hall of Fame, 3 iunie 2009.
Eustory a lansat concursul Images of Change Eustory a lansat la 1 martie 2009 proiectul european "1989 - Images of change", o initiativa menita sa filtreze amintirile din sfera locala si privata cu privire la sfarsitul totalitarismului prin perspectiva critica a tinerilor europeni nascuti in anii schimbarii dintre 1980 si 1991.
Participa la scoala de publicitate Teach Me ADVICE Students organizeaza in perioada 16-26 martie scoala de publicitate Teach Me care pune fata in fata studentii cu oamenii mari din industrie. Vino in sala Robert Schumann din cadrul ASE si convinge-te de ingeniozitatea propriilor idei. Descarca formularul de pe www.adrevolution.ro si alege-ti locul in banca.
Competitie pentru studenti "freshhh2009" Grupul MOL anunta lansarea celei de-a treia editii a competitiei on-line 'freshhh2009', dedicata studentilor si tinerilor absolventi. Totalul premiilor oferite castigatorilor competitiei este in valoare de 20.000 euro.
British Council si Junior Achievement Romania aduc tinerii mai aproape de mediul de afaceri Junior Achievement Romania si British Council organizeaza la Bucuresti in perioada 21-22 februarie 2009 etapa pe Bucuresti si finala nationala din seria de competitii Skills@Work Challenge, care reuneste elevi din filiera vocationala (scoli tehnice, de meserii sau specializate) si ii provoaca sa gaseasca solutii creative la o problema propusa. Etapa pe Bucuresti va avea loc sambata, 21 februarie si este urmata de finala nationala duminica, 22 februarie.
Vrei sa fii Studentul Anului? Aplica pana pe 2 martie! Studentul Anului este un proiect national al organizatiei Voluntari pentru Idei si Proiecte care isi propune sa recunoasca meritele elitei studentesti. Editia a 7-a premiaza excelenta in cele 3 domenii: IT, medicina si arhitectura.
Centrul pentru Jurnalism Independent cauta redactie Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) anunta inceperea programului Redactia Simulata - InfoCampus, destinat studentilor de la facultatile de jurnalism si stiintele comunicarii din Bucuresti. Programul se va desfasura in perioada februarie-august 2009 si isi propune sa continue, in varianta electronica, publicatia The Bullet, editata de CJI intre 2001 si 2007.
A fost desemnat barmanul anului in Romania Finala Bar Master Competition 2008, evenimentul anului in bartendingul romanesc, a stabilit topul celor mai buni barmani din tara. Cel mai bun barman din Romania a fost desemnat Luca Valentin, care si-a adjudecat atat locul 1 in clasamentul general BMC, cat si premiul pentru Best Free Style Show. Brasoveanul de 23 ani, a reusit sa impresioneze atat juriul, cat si publicul cu tehnica, creativitatea, prezenta scenica si showmanship-ul rutinelor sale de flair.
Psapp concerteaza vineri la Bucuresti  Fanii serialului Grey's Anatomy, isi aduc aminte melodia de generic  "Cosy in the Rocket". Ceea ce nu stie multa lume este ca formatia care o canta se numeste Psapp si este formata din Galia Durant si Carim Classman. Trupa britanica va sustine un concert vineri,  30 ianuarie, ora 21, la Studio Martin din Bucuresti. Psapp au lansat pana acum trei albume, "Tiger My Friend", "The Only Thing I Ever Wanted" si "The Camel's Back", ultimul fiind lansat la sfarsitul lui octombrie anul trecut.
Invatati cum se scriu proiectele europene pentru tineri Coordonatorii de proiecte de tineret, voluntarii, membrii ONG-urilor, reprezentantii institutiilor publice implicate in lucrul cu tinerii, dar si toti tinerii care sunt interesati sa scrie si sa depuna proiecte spre finantare in cadrul programului european „Tineret in Actiune” sunt invitati sa participe la modulele de formare “Scrierea proiectelor in context Tineret in Actiune”.
Concurs de eseuri CIPE 2009: Implicarea tinerilor in reforme Studentii si tinerii profesionisti cu varste intre 18 si 30 de ani sunt invitati sa participe la un concurs de eseuri si sa-si impartaseasca ideile pe urmatoarele teme: conceptul de cetatenie intr-o societate democratica, reforma educationala si oportunitati in materie de ocupare a fortei de munca, spirit antreprenorial si leadership.
Se cauta tineri talentati pentru Programul Young Leaders Institutul Aspen Romania lanseaza Programul Young Leaders si primeste nominalizari de tineri romani talentati pentru Programul Young Leaders, care au potentialul si dedicatia de a deveni lideri in domeniul lor de activitate. Obiectivul programului este acela de a promova si avansa o conducere inovatoare in cadrul societatii romanesti si europene si de a crea o retea de tineri, viitori lideri, bazata pe valori si interese comune.

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie