Concurs de business pentru studenti Pana pe 17 Ianuarie, te poti inscrie in cea mai mare competitie virtuala de business adresata studentilor.
Bal Ca-n Cannes la Fabrica! UNATC-ul isi sarbatoreste bobocii la BAL CA-N CANNES joi, 4 decembrie, incepand cu ora 21:00 la Fabrica, cu Dj Vasile, Zicu, Rusu si Flore, Djeeny. Pe fundal, The Basalici Brothers si Optic Cluster / Ani lumina se joaca cu mixurile video. Catalin Bordea va face publicul sa planga de ras si Cosmin-gazda va cauta "vedete". Si daca nu va e frica de lumina reflectoarelor, sunteti provocati sa va deghizati in personaje din filmele preferate si veti fi tratati ca niste adevarate staruri.
Invata sa aplici: Cum poti fi admis la universitatile din strainatate Tinerii care vor sa afle mai multe despre stagiile in strainatate si admiterea la universitati internationale de prestigiu pot participa pe 3 si 4 decembrie la conferinta "Invata sa aplici", organizata de Asociatia studenteasca FINANS si Academia de Studii Economice Bucuresti. Studentii vor invata cum sa isi intocmeasca dosarul, cum sa treaca de testele GMAT si cum sa obtina finantare direct de la cei care au trecut, deja, printr-o asemenea experienta.
Au inceput inscrierile la concursul "Premiile Profesionale Carpatcement", editia 2008 "Premiile Profesionale Carpatcement" este un concurs dedicat studentilor la facultati cu profil de constructii sau de chimie si a fost initiat de Carpatcement Holding, in parteneriat cu VIP Romania, in 2005. Termenul limita de inscriere la editia de anul acesta este 5 decembrie.
Softwin a lansat primul portal de concursuri educationale Compania de software educational INTUITEXT, a grupului Softwin lanseaza www.CarePeCare.ro - primul portal de concursuri educationale din Romania. Elevii care se inscriu pe www.CarePeCare.ro pot sa recapituleze notiunile insusite la scoala, sa invete altele noi si sa intre in competitii pentru a castiga premii.
Scurtmetraje noi si concert The Amsterdams la Future Shorts Asociatia ORICUM si Feeder.ro, impreuna cu Vodafone Romania, lanseaza un nou eveniment al festivalului de scurt metraje, Future Shorts. Festivalul international care promoveaza si premiaza producatorii independenti de film revine in Bucuresti cu forte proaspete: pastreaza conceptul film-muzica-multimedia cu care au obisnuit publicul, dar de data aceasta abordeaza un stil nou, mai apropiat de gusturile tinerilor urbani.
Competitie pe teme de responsabilitate corporatista BRD - Groupe Société Générale invita studentii sa se inscrie la cea de-a treia editie a Citizen Act, o competitie pe teme de CSR. Competitia se desfasoara la nivel international, ea adresandu-se studentilor din 35 de tari din Europa, Africa, bazinul Marii Mediterane dar si  Canada, India, Rusia si China.
Concurs de educatie creativa Esti elev sau student si consideri ca metodele de predare ar trebui revizuite? Vrei ca orele de curs sa fie mai interesante, mai interactive, mai captivante? Patrir vrea sa iti cunoasca propunerea, motiv pentru care te invita la concurs.  
Premiile Mondialogo pentru inginerie: 2008-2009  Studentii la stiinte tehnice, atat din tarile dezvoltate, cat si din cele in curs de dezvoltare, sunt invitati sa formeze echipe internationale care sa lucreze impreuna pe design-ul si dezvoltarea unei propuneri de proiect legata de Obiectivele ONU de Dezvoltare ale Mileniului.
Studentii descopera „Micul Paris” in Bucurestiul de astazi AEGEE Bucuresti organizeaza in zilele de 22 - 23 noiembrie 2008 cea de-a doua editie a concursului QUEST-iunea BUCURESTI. Proiectul se adreseaza tuturor studentilor din capitala si reprezinta o noua oportunitate pentru a realiza o incursiune in trecutul Bucurestiului.
Premiu pentru curaj in jurnalism WAZ-IFJ Prize for Courage in Journalism si Federatia Internationala a Jurnalistilor promoveaza curajul in jurnalism acordand un nou premiu. Noua distinctie rasplateste curajul si profesionalismul in domeniul jurnalismului impotriva intimidarii si presiunilor exercitate impotriva jurnalistilor care relateaza pe probleme de coruptie si abuz al puterii.
Prezentari de universitati americane la Fulbright Educational Advising Center Vino pe 10, 11 si 12 noiembrie sa afli de la directorii departamentelor de admitere cum poti deveni student la unele dintre cele mai importante universitati din America.
Future Shorts lanseaza competitia de scurt metraje romanesti Future Shorts, cel mai mare festival international de scurt metraje, adus in Romania de Asociatia ORICUM si Feeder.ro, in parteneriat cu Vodafone Romania, lanseaza cineastilor o noua provocare: o competitie de scurt metraje.
Prezentare Open University la British Council Vino miercuri, 5 Noiembrie 2008 la o intalnire cu The Open University! In cadrul  "Open Event" vei avea posibilitatea sa discuti cu reprezentantii The Open University si sa afli mai multe despre cursurile oferite (peste 600) in diferite domenii: Arte, Limbi straine, Stiinte sociale, Sanatate si Asistenta sociala, Educatie, Drept, Management si afaceri, Matematici, Calculatoare/Cibernetica, Stiinte exacte, Tehnologie.  
Granturi de calatorie pentru tineri "zis Foundation for Travel Grants" din Salem, Germania, ofera tinerilor de orice nationalitate granturi de calatorie in valoare de 600 euro pentru organizarea unei vizite de studiu intr-o alta tara. Tara de destinatie si tema de studiu sunt la alegerea participantului.
"Future World Leaders" Summit-ul "Future World Leaders"  va avea loc in perioada 19-25 iulie 2009. Programul este destinat tinerilor cu varste intre 16 si 19 ani, pasionati de Relatii Internationale. Participantii se vor bucura de admitere prioritara la universitatile din Statele Unite ale Americii.
Video: Un nou tip de teatru capteaza atentia tinerilor: improvizatia Cativa actori bucuresteni au ales sa practice un alt tip de teatru: improvizatia. In fiecare marti seara, publicul devine personajul principal, comanda scenetele si replicile si chiar urca pe scena sa dea viata personajelor. Nu exista scenarii predefinite, iar gradul de interactiune este maxim.
Competitie Soros - Fenomenul migratiei in Romania Fundatia Soros primeste - pana la 30 octombrie 2008 - inscrieri pentru competitia de lucrari Soros Romania Fellows cu tema „Fenomenul migratiei in Romania”. Competitia face parte din programul Open Society Fellows Romania: programul pentru absolventi.
Concurs jurnalistic: Pentru diversitate impotriva discriminarii Concursul „Pentru diversitate. Impotriva discriminarii”! se adreseaza jurnalistilor care scriu articole privind discriminarea si diversitatea in presa scrisa sau online.
Luni incepe Studentiada 2008 Festivalul national Studentiada 2008 va avea loc in perioada 27 octombrie - 2 noiembrie. In cadrul evenimentului, studentii vor beneficia gratis de concerte, expozitii de pictura, diagrama zodiacala, seri studentesti cu chitara si multe altele.

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie