Sting vine la Bucuresti in februarie Sting va ajunge anul viitor in Romania, pentru a sustine un concert pe 10 februarie, la Sala Palatului din Bucuresti. Spectacolul este inclus in turneul de promovare a celui mai recent proiect al artistului, “Songs from the Labyrinth”, inregistrat alaturi de celebrul muzician bosniac Edin Karamazov, maestru al lautei si fost elev al dirijorului roman Sergiu Celibidache
Lansarea concursului video "Democracy is...". Premiul: o excursie la Hollywood, New York, Washington DC Competitia „DEMOCRACY VIDEO CHALLENGE” invita tinerii, sustinatorii valorilor democratice, producatorii de film si publicul larg sa creeze scurt metraje care sa continue ideea „Democratia este …” si sa le incarce pe YouTube. Participantii la concurs trebuie sa aiba cel putin 18 ani, sa creeze un film (documentar, de fictiune, actiune, animatie) care sa nu depaseasca 3 minute, sa fie in limba engleza sau sa fie subtitrat in limba engleza si sa-l incarce pe YouTube
Paul van Dyk a concertat pentru cei care simt trance Pe vreme buna, pe vant sau pe ploaie, Arenele Romane sunt locatia preferata de mai toti organizatorii de evenimente cu substrat electronic. Chiar daca este octombrie, cei de la The Mission, au ales locatia mai sus amintita drept gazda pentru noaptea pe care Paul van Dyk a dedicat-o fanilor romani.
Oportunitati burse in Germania si un iPod Deutsche Welle si Centrul pentru Studii in Germania (DAAD) invita pe cei interesati sa afle mai multe despre Germania, inclusiv despre oportunitatile de studiu acolo, in str. Pitar Mos, Universitatea Bucuresti, Catedra de limbi germanice. E si un premiu in joc, un iPod.
Concurs pentru ocuparea a 10 posturi diplomatice Ministerul Afacerilor Externe organizeaza un concurs pentru ocuparea a 10 posturi diplomatice vacante din Centrala MAE. Concursul se desfasoara in perioada octombrie-noiembrie 2008 si este deschis candidatilor cu studii superioare.
British Council deschide o noua sesiune de toamna a clubului BritTeen BritTeen, clubul organizat de British Council pentru tinerii din Romania, incepe o noua sesiune de activitati, sambata, 11 Octombrie. Clubul se organizeaza atat in Bucuresti, cat si in orase din tara precum Constanta, Brasov, Cluj si Iasi, obiectivul principal al acestui program fiind sa-i ajute pe copiii si adolescentii din clasele III-XII sa interactioneze in limba engleza si sa-si dezvolte astfel abilitatile personale si sociale.
Targul Angajatori de Top se extinde la nivel national 250 de companii de top si-au anuntat prezenta la editia de toamna a celui mai mare targ de cariera din Romania, Angajatori de Top. Cu trei editii ce vor avea loc in octombrie si noiembrie in Iasi, Bucuresti si Timisoara, targul se anunta a fi cel mai mare eveniment de cariera pentru tinerii profesionisti, la care sunt asteptate peste 20.000 de persoane cu pana la 7 ani de experienta.
Concurs de proiecte pentru tinerii antreprenori/cercetatori. Premii: 3.000 euro locul I, 1.500 euro locurile 2 si 3 Tinerii antreprenori si/sau cercetatori din Romania pot patricipa la un concurs european de proiecte. La editia de anul trecut, un cercetator roman a ajuns in finala concursului, cu un proiect in domeniul biotehnologiei. Termen limita de depunere a dosarelor: 14 ianuarie 2009. Premiile: 3.000€ pentru locul I si cate 1.500€ pentru locurile 2 si 3.
Concerte si cluburi ce merita vazute in octombrie Daca diminetile vor fi pline de cursuri si seminarii, noptile de weekend se anunta pline de evenimente electro care te vor scoate cu siguranta afara din casa. Primul weekend din octombrie ii are ca protagonisti pe israelianul Shlomi Aber in deschiderea caruia va mixa Livio.
Universitati si scoli de top prezente in Bucuresti la targul "QS World Grad School Tour" Portalurile Postuniversitar.ro si GraduateJobs.ro prezinta o noua oportunitate destinata tinerilor absolventi, care va avea loc pe 18 octombrie la Hotel Intercontinental: "QS World Grad School Tour".
Columbia Business School la Bucuresti Columbia Business School, una dintre cele mai bune universitati in materie de afaceri, organizeaza miercuri, 24 septembrie, sesiuni de informare la Academia de Studii Economice.
Snoop Dogg a ridicat mii de maini in aer Chiar daca temperatura de afara a fost sub 10 grade Celsius, aproximativ 5.000 de oameni au strigat prezent la apelul dat de celebrul rapper american de pe Coasta de Vest. Cu sepcile pe cap si cu hanorace largi, fanii muzicii hip-hop s-au strans inca de la ora 18:00 in fata scenei de la Arenele Romane, pregatiti pentru a-l asculta pe Snoop Dogg. 
Esti jurnalist/student la Jurnalism? Mergi la Bruxelles Candidatii pot trimite o scrisoare de intentie pana la 24 septembrie a.c. Pot candida: tineri interesati de politica si jurnalismul european, studenti la jurnalism sau tineri profesionisti, rezidenti ai unui stat membru UE (sau cetateni ai UE, rezidenti in afara granitelor UE
Ghidul studentului nou-venit in Bucuresti Student, anul 1, proaspat plecat de la mama de-acasa, caut ghid de supravietuire in jungla numita Bucuresti. Pentru multi dintre boboci, sfarsitul lunii septembrie inseamna inceputul unei vieti noi. HotNews Student a incercat sa stranga o mana de informatii vitale despre cazare, masa, transport, servicii medicale, biblioteci si alte formalitati.
Prima editie a Festivalului Filmului Romanesc de la Toulouse Institutul Cultural Roman, in parteneriat cu Centrul Cultural Roman de la Toulouse si ABC CINEMA, organizează in perioada 15-21 septembrie 2008, prima editie a Festivalului Filmului Romanesc de la Toulouse. Proiectiile vor avea loc la Cinematograful ABC, situat in centrul orasului universitar francez.
Calatorie Muzicala in Europa Renascentista si a secolului al XVII-lea O viola da gamba, un flaut si o lauta. S-au intalnit prima data in Basel, Elvetia, unde studiaza muzica veche la Schola Cantorum Basiliensis. Marie Schneider (flaut si fluiere) Stéphanie Petibon (viola da gamba), ambele din Franta si timisoreanul Caius Hera (laute). Au format un ansamblul, numit Nota Bene.
Zilele europene ale tinerilor jurnalisti 2008  Te intereseaza jurnalismul? Ti-ar placea sa intalnesti tineri jurnalisti din intreaga Europa cu care sa discuti si sa faci schimb de opinii si idei? Atunci inscrie-te pentru a participa la cea de-a doua editie a Zilelor europene ale tinerilor jurnalisti care va avea loc la Bruxelles, intre 15 si 17 octombrie 2008.
Bauturile energizante sunt nerecomandate tinerilor Copiii devin dependenti de bauturile energizante care au un efect dramatic asupra concentrarii si comportamentului lor in scoli, avertizeaza specialistii in medicamente, citati de The Guardian.
Incepe Festivalul International de Animatie „Anim'est”  Cea de-a treia editie a Festivalului International de Animatie „Anim'est” va avea loc la Bucuresti, intre 3 si 12 octombrie. Videoclipurile, spoturile si cele aproape 300 de filme de scurt si lungmetraj vor putea fi vizionate la Cinema "Scala" si "Elvira Popescu".
Curs de fotografie la Tismana Asociatia de Turism Ecologic "Camena" organizeaza in perioada 5-7 septembrie 2008 la Tismana (judetul Gorj), cursul de fotografie "Fotographica 2008". Cursul va aborda tematica teoriei si practicii fotografice, cu preponderenta fotografia de peisaj si de arhitectura. Participarea este conditionata de detinerea unui aparat foto.

TOP5

Ultimele
stiri
    Nu există niciun articol deocamdată în această categorie